The Castle

The Castle is situated in the heart of Kentish Town, North London. Previously a public house, the site is currently being developed to create 500m2 of office space at basement and ground floor levels, with an additional three storeys above ground providing almost 1000 m2 of high quality residential space.

The development is effectively producing a new building as only the two original facades have been retained. The design team have had to negotiate the multiple challenges of refurbishing these facades, adding a modern wing and basement that satisfied the many concerns of the local residents, and meeting the environmental criteria agreed with the local authority.

Our building is designed to produce 30% less CO2 than an equivalent development built to Building Regulations standards.

The project will be completed in February 2018.

The Castle
The Castle
The Castle
The Castle