Burleigh House - Pardon Chambers Architects

Burleigh House

Commercial

The Acteon Consultancy needed a complete refurbishment of their dated, run down offices over four floors of a Georgian building in central Cambridge. The fit out design had to reflect new ways of hybrid working after the pandemic by creating a new hub for colleagues who now split working time between home and the office. A new cafe, reception area was created on the ground floor with associated meeting rooms and elsewhere a variety of quiet and collaborative workspaces were provided for different working styles.

Client thoughts on their new building and working with Pardon Chambers

 

Pardon Chambers have done an outstanding job transforming our tired offices into a beautiful environment for hybrid working. Acteon is lucky to be based in a large, attractive Georgian house in central Cambridge, but the interiors were dated and not practical for our new flexible working arrangements. Nicola from Pardon Chambers saw the potential of the building and matched that with the practical requirements of our brief to create lovely new spaces for working and relaxing.

We were impressed with Pardon Chambers from our first meeting. They took the trouble to really understand us and what we needed, produced ideas that combined creativity with practicality, and guided us through every aspect of the project. The way they worked with the contractors and their attention to detail helped ensure the project was delivered on time, and even slightly under budget!

The project has been a huge success for Acteon. Colleagues love working in the new spaces, and they are empowering our new working model. We’re delighted that we chose to work with Pardon Chambers.
Owen Rose
The Acteon Consultancy